Skolebesøk for 6. klassinger

Skien kirke er et fantastisk byggverk som hele byens befolkning kan være stolt av og bør kjenne godt til.

Derfor legger vi i Skien menighet vekt på å åpne opp kirken vår for byens 6. klassinger.

I samarbeid med Gjerpen Teaterforening og Den Kulturelle Skolesekk har vi laget et undervisningsopplegg som vi er stolt av. Det handler om arkitektur, byhistorie og kunst.

Elevene møter kirkens arkitekt, Hagbarth Schytte Berg (Carl Henrik Ekblom), som er mektig stolt av sitt livsverk :)

Hele staben stiller opp for 6. klassingene som dermed får sjansen til å utforske kirken fra bunn til topp. Flere overraskelser venter underveis. Responsen har vært veldig god og vi vil gjerne fortsette med dette opplegget.

Tilbudet til 6. klassingene annonseres via hjemmesidene til Skien kommune og blir kunngjort til skolenes kulturkontakter. Link til Den Kulturelle Skolesekk i Skien.

Se bilder fra tidligere skolebesøk.