TÅRNAGENTHELG

TÅRNAGENTOPPDRAG for deg som er 8-åring!

Vil du bli med på å utforske kirka og løse oppdrag? Hvordan skal vi komme oss opp i kirketårnet? Hva betyr alle de rare symbolene som er i kirka? Og...vent litt, hvor kirkesølvet blitt av...?! Alle agenter får agentkode og agentbevis. Klarer agentene å løse alle mysteriene er det utlovet en dusør!

LØRDAG 9.FEBRUAR & SØNDAG 10.FEBRUAR inviteres alle 8-åringer i Skien og Gjerpen kirke til felles tårnagenthelg. For dere som hører til Skien kirke; her har vi en stor oppussing av orgelet i år og agentene trekker derfor opp til Gjerpen kirke sammen med agengjengen der.

Agentmøtet lørdag starter kl.15.00 i Gjerpen kirke og varer til kl.18.00. Vi skal grille ute, så ta med gode og varme uteklær. Søndag treffes vi igjen kl 10.30 til gudstjeneste. Barn fra Gjerpen menighet blir med i Gjerpen kirke. Barn fra Skien menighet blir med i Skien kirke. Begge menighetene har familiegudstjeneste, der alle får vite litt av hva agentene har funnet ut. Velkommen til foresatte, søsken faddere og venner!

PÅMELDING HER

Spørsmål: annaerika.myrvold@skien.kommune.no, mobil: 47068792

NB! Det er sendt til alle døpte og tilhørende åtteåringer i Gjerpen og Skien menigheter. Kjenner du åtteåringer som ikke har fått brevet, så vit at de er selfølgelig også hjertelig velkomne til å melde seg på som tårnagenter! :)

Vi håper å få treffe DEG!!

Hemmelig hilsen fra dine agentledere Tone, Laurie og Anna Erika