Skien kantori søker nye medlemmer

Skien Kantori – en mulighet til å framføre og lytte til kirkemusikk.

Bli kjent med Skien Kantori – besøk øvelsene og vurder om et medlemskap er noe for deg!

Siden Skien Kantori ble stiftet 1983, har det hatt som mål å framføre kirkemusikk på et høyt nivå. Mange forbinder kanskje koret med konsertframførelser av sentrale verk som Juleoratoriet, Messias, ulike requiem og så videre, med orkester, sangere og solister. Men koret deltar også ved gudstjenester gjennom året for å bidra til fest og høytid for kirkegjengere for eksempel på allehelgensdag, i påsken, på Maria budskaps dag og ved konfirmasjoner. Med kirkens enestående akustikk og praktfulle orgel gir dette stor glede også for medlemmene i Skien Kantori.

Våren 2016 fikk Kantoriet sin nye, unge kantor, Karolina Wiśniewska som dirigent. Hun fikk stillingen ikke minst på grunn av sin solide utdanning som kordirigent. Med utdanning både fra Sverige og Norge har hun et åpent blikk for ny og gammel kirkemusikk i ulike sjangrer som koret får prøve seg på og bli glad i.

Skien Kantori trenger hele tiden fornyelse gjennom nye medlemmer, og koret er nå inne i et generasjonsskifte. De som leser dette, utfordres til å tenke gjennom om Kantoriet er et aktuelt valg. Det vil nok være en fordel med erfaring som korsanger og med så mye notekunnskap at en kan forberede seg til øvelsene hver torsdag på egen hånd og være innstilt på å bruke tid slik at en kan følge opp instruksjonene til korets dirigent. De som er med på dette, vil oppleve at dette er en svært givende og utviklende oppgave. Da vil en også oppleve gleden ved et godt sosialt fellesskap og anledning til å delta på framførelser i og utenfor vårt eget distrikt.

Har du spørsmål? Ta kontakt med korets styreleder Michelle Greenfield Høines, tlf. 92251055,
eller kantor Karolina Wiśniewska, tlf. 40486509.

Velkommen til Skien Kantori!