Ibsens BRAND tilbake i Skien kirke

BRAND

Brand er et av Henrik Ibsens aller største dramaer, i dobbel betydning. Stykket er like storslått som Peer Gynt, like banebrytende som Et Dukkehjem, like foruroligende som Lille Eyolf, og like hjerteskjærende som Vildanden. Men ikke noe annet Ibsendrama er like monumentalt, hardtslående hensynsløst, og tolket på så mange ulike måter.

Skal vi forstå Brand som en idealist, eller som en fundamentalist? Er han forblindet i sin tro, eller skal han vise oss den rette vei? Og hvorfor hevder Ibsen at "Brand er meg selv i mine beste stunder", når Brands handlinger fører med seg så mye lidelse?

I Teater Ibsens oppsetning flytter vi dramaets tro, tvil og makt inn i kirkerommet. Vi lar presten Brand virke som prest, på ordentlig. Forestillingene blir utelukkende spilt i kirker, og en av Europas aller beste organister, Kåre Nordstoga, tonesetter forestillingen.

Vi lover en magisk kveld!

Billettpriser:

Ordinær: 300 kr

Honnør: 250 kr

Student: 200 kr

Det har blitt en endring på rollelista: Mari Dahl Sæther spiller Agnes

Ibsens BRAND settes opp i Skien kirke lørdag 27, mandag 29 og tirsdag 30 januar. Alle dager kl.19.00.

Alle må kjøpe billetter på forhånd  www.teateribsen.no