Kirkebok for 6-åringer!

Søndag 28.april kl.11 er 6-åringene i Skien kirke helt spesielle gjester i gudstjenesten. Bli med!

Hei 6-åring i Skien kirke!

I år er et aldeles spesielt år for deg - du skal jo begynne på skoklen! Det synes vi er helt FØRSTEKLASSES!!

Vi i krken ønsker å gi de gen gave - nemlig din helt egne kirkebok for skolestartere. I boka blir du kjent med barna Bo og Nora. Nora har akkurat begynt i førsteklasse og leker skole hjemme med lillebroren sin Bo. I boka står det også mange fine sanger og fortellinger fra bibelen.

Boken deles ut på gudstjenesten i Skien kirke søndagen den 28.april kl 11. Denne søndagen er det forstatt påske i kirken, og prest Liv forteller den spenned fortellingen om når Jesus overrasket vennen sine når de trodde han var borte for alltid. Barnekoret synger og du kan lage fine påsketegninger. Og sjokladekake til kirkekaffen - så klart!

Du og de andre 6-åringene skal få lov til å stå fremme i kirken og ta imot en bok hver. (Det er lov å ta med en voksen å holde i hånden!)

Vil du komme? MELD DEG PÅ HER. (bekreftelse på e-post) eller registrer deg når du kommer til kirken denne dagen.

Har du spørsmål, eller er det noe du vil at vi skal vite? Ta kontakt med oss i kirken!