To Spir

Glad i å synge? Glad i folk?

Har du alltid likt å synge, men ikke riktig turt å gjøre det sammen med andre - ennå? Har du kanskje sunget i et kor da du var yngre enn nå, og tenkt at det kanskje er på tide å forsøke seg på et "comeback"? har du gode minner? Vil du i tilfelle være med å gjenoppfriske dem?

Koret vårt er for alle som bor i Skien, og for sangglade venner som har lyst til å være med selv om de bor eller tilhører et helt annet sted. Det viktigste her er at du har lyst til å bruke litt av din fritid til å skape noe fint sammen med andre i et musikalsk og sosialt felleskap. Sangene vi synger er glade sanger, kristne sanger, gode sanger, lette sanger, krevende sanger og sanger vi og dirigenten liker. Målsettningen er god stemning og felleskap. Sangene hetnes fra megn ulike sjangre - noen med instumenter til, andre uten.

Vi øver oddetalls-uker kl.19.00-21.30 i Ungdomshuset (Holberggate 3) rett nedenfor kirketrappen. Et par ganger i semesteret synger vi i Skien kirke, og vi besøker også andre arenaer. Noen ganger arrangerer vi også korseminar for å bli inspirert til å synge enda bedre. Når vi øver, øaver vi, men vi setter også av god tid til kaffe og hyggelig prat.

Musikals leder og dirigent er Kari Lise Høgseth som er profesjonell sanger og sangpedagog fra Skien. Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer om TO SPIR.

Kari Lise: kariliseh@gmail.com, mobil: 48206736

VELKOMMEN!