Konfirmant 2023? Se her!


Her er informasjon til deg som starter konfirmantåret ditt i Skien menighet denne høsten.

Nå er du bare et år unna en høytidelig dag i livet ditt. Velkommen til Skien menighet som konfirmant 2023!

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje nye venner! Gjennom konfirmantåret går vi gjennom mange store og små temaer i livet og troen, vi drar på leir, deltar på innsamlingsaksjon, treffer konfirmanter i andre menigheter gjennom ulike arrangement, blir kjent med kirken og hverandre, og mye mer. Vi håper å se deg som konfirmant!

PÅMELDING HER!

Konfirmanttidens program er som følger: Undervisning i Skien kirke annenhver tirsdag kl. 14.30-16.30, leir på Knattholmen i april, Kirkens Nødhjelp sin fasteaksjon i mars, og ulike arrangement som er felles for alle konfirmantene i Skien, for å nevne noe. Konfirmantene får også tilbud om å være med på ungdomsklubben vår GUTS på fredager, som drives i samarbeid med Gjerpen menighet.     

Konfirmantene i Skien menighet settes opp som medhjelpere – «ministranter»-  på gudstjenestene. Her hjelper de til med ulike oppgaver, som å tenne lys, dele ut salmebøker, bære prosesjonslys, lese korte tekster og bistå presten under dåpshandlingen. 

Konfirmasjonsdagen i Skien kirke er alltid den andre søndagen i mai, og i 2023 er datoen 14. mai. Det blir satt opp en eller to gudstjenester, avhengig av hvor mange konfirmanter som melder seg på hos oss.

Pris for konfirmantåret: 1500 kr.

VIKTIG:

  • Infomøte for foreldre/foresatte og konfirmanter er onsdag 24. august kl.18.00 - 19.30 i Skien kirke.
  • Oppstart for konfirmantundervisningen er tirsdag 30. august kl. 14.30.

 

Hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt!

 

 

Kontaktinfo:

Synnøve Skree Skjeldal, prest og konfirmantleder
mob: 95992006

synnoveskree.skjeldal@skien.kommune.no

Tilbake