Lurer du på dåp? Ta kontakt!


Påmelding og info finner du her.

Merk at Skien kirke er stengt fra nyttår og frem til sommeren 2024. Gudstjenestene flyttes til Holbergsgt.3 - Ungdomshuset. Der er også mulighet for dåp.

 

Påmelding til dåp

 

Dåpen er en feiring av livet. I dåpen bæres vi fram for Gud, enten vi er små eller store. For mange handler dåpen om tradisjoner, om å ha et punkt i livet som nettopp dreier om dette: Livet - gitt oss av Gud.

Jesus døpte ikke, men utfordret mennesker han møtte til å være sammen med ham og følge ham. Etterfølgerne til Jesus fikk i oppdrag å gi dåpen videre til mennesker over hele verden og å undervise om Guds gode vilje med menneskers liv.

Du er hjertelig velkommen til dåp i Skien kirke. Ved linken under kommer du til påmelding til dåp. En av prestene vil i forkant av dåpsgudstjenesten ta kontakt med dere og invitere til en dåpssamtale eller dåpssamling sammen med andre familier. Der vil du også få informasjon om kirkens tilbud til barnet i årene som kommer.


Les mer om dåp i Den norske kirke her.

 

Har du spørsmål om dåp i Skien kirke? Ta kontakt med menighetskontoret: AnneMona.Skifjeld@skien.kommune.no eller 35 58 11 49

Menigheten har fått to dåpskjoler til utlån. Ønsker du mer informasjon om dette tilbudet, kan du også ta kontakt med Anne Mona Skifjeld (se kontaktinfo over).

Merk også at Skien kirke er stengt i tidsrommet nyttår til påske i 2023. Gudstjenesten hodes i Holbergsgt. 2 - Ungdomshuset -  her er også mulighet for dåp.  Velg da  Ungdomshuset  for å se aktuelle datoer for dåp. 

 

Foto: Rune Kongsro

 

Tilbake