Livets juletre

Et vakkert juleeventyr for 5-åringer med familier. Hogg ditt eget juletre! LES MER HER!

Velkommen med på et vakkert juleeventyr!

Du som er 5 år i år i Skien menigheter inviteres til å ta med familien din for å oppleve juletreets fine historie og betydning. I tillegg får dere hogge deres eget juletre!

TID: Mandag 13.desember kl. 16.45-19.30
STED: Vi møtes på Rema 1000 parkeringsplass i Siljan og kjører sammen til skogen ved Gorningen.

Når vi kommer ut i skogen griller vi først pølser ved bålet. Så lærer vi om "livets juletre", vi pynter et tre og lærer om symbolikken i juletrepynten. Og selvfølgelig må vi gå rundt juletreet sammen!  Hver familie får så lov å hogge sitt eget juletre (skogeier viser hvor). Alle må frakte det hjem selv, så en henger eller mulighet å binde treet på taket på bilen er fint. Etterpå samles vi til bålkos med gløgg og pepperkaker.

TA MED:
Varme klær
Sittunderlag
Øks eller sag
Egne grillpinner
God lommelykt eller hodelykt

PÅMELDING HER

Frist for påmelding er torsdag 9.desember.

Spørsmål: laurie.kjernald@skien.kommune.no, mobil: 48504001

Ansvarlige for arrangementet er Siljan og Skien menigheter ved Anna Erika (menighetspedagog) og Laurie (barn- og ungdomsdiakon).

VELKOMMEN TIL Å MELDE DERE PÅ!