Livets juletre

Et vakkert juleeventyr for 5-åringer med familier. Hogg ditt eget juletre! (NB! Med forbehold om at vi kan gjennomføre innenfor på tidspunktet rådende smittevernsregler.) LES MER HER!

Velkommen med på et vakkert juleeventyr!

Du som er 5 år i år i Skien menigheter inviteres til å ta med familien din for å oppleve juletreets fine historie og betydning. I tillegg får dere hogge deres eget juletre!

TID: Mandag 14.desember kl. 16.45-19.30
STED: Vi møtes på Rema 1000 parkeringsplass i Siljan og kjører sammen til skogen ved Gorningen.

Når vi kommer ut i skogen griller vi først pølser ved bålet. Så lærer vi om "livets juletre", vi pynter et tre og lærer om symbolikken i juletrepynten. Hver familie får så lov å hogge sitt eget juletre (skogeier viser hvor). Alle må frakte det hjem selv, så en henger eller mulighet å binde treet på taket på bilen er fint. Etterpå samles vi til bålkos med gløgg og pepperkaker. Og selvfølgelig må vi gå rundt juletreet før vi reiser hjem!

TA MED:
Varme klær
Sittunderlag
Øks eller sag
Egne grillpinner
God lommelykt eller hodelykt

SMITTEVERN OG FORBEHOLD:
Med tanke på dagens smittesituasjon må vi dessverre alltid ha et forbehold om at arrangementer avlyses med kort varsel. Vi følger råd gjeldende for arrangementer og kirken har en bransjestandard for samlinger for barn og unge. I tillegg har vi kontakt med lokale myndigheter for vurdering av arrangementer. Vi oppfordrer alle som er interessert i "Livets juletre" til å melde seg på. Da har vi oversikt over hvor mange som ser for seg å komme, og kan sammen med lokale myndigheter bedre vurdere om/hvordan arrangementet kan gjennomføres.

Foreløpig informasjon om smittevern: Hold god avstand til de som ikke er i din husstand- vi er utendørs og har god plass så det er mulig. Foresatte har ansvar for egne barn. Bli hjemme hvis du er syk/harluftveissymtomer. Pølser og øvrig mat gis ut i "pakker" til hver husstand. Vi har håndsprit tilgjengelig hele tiden. Ikke del utstyr mellom husstander.

PÅMELDING HER

Frist for påmelding er torsdag 10.desember.

Spørsmål: laurie.kjernald@skien.kommune.no, mobil: 48504001

Ansvarlige for arrangementet er Siljan og Skien menigheter ved Anna Erika (menighetspedagog) og Laurie (barn- og ungdomsdiakon).

VELKOMMEN TIL Å MELDE DERE PÅ!