MER barnefestival


Er du 12-åring og vil være med på en gøy kveld i Skien fritidspark? LØRDAG 20.november kl. 18-23

 

TIL ALLE 12-ÅRINGER! 
VIL DU VÆRE MED PÅ MER ?

«MER» er en kveld fullstappet av gøye aktiviteter for TWEENS i alderen 10-13 år. 
Et helt nytt konsept utviklet av organisasjonen  Skjærgårds. De ønsker å formidle troen på  Jesus med en ny og spennende tilnærming, som inspirerer, engasjerer og ikke minst kan spre glede til barn og unge i Norge.
Målet er å skape en festkveld for tweens! Her blir det blant annet bli-kjent leker, kiosk, andakter, gameshow og glow-party! 

Som medlem i Den Norske Kirke får du som er 12-åring denne kvelden gratis av din menighet! 
PÅMELDING HER 
NB! Når du er meldt på vil du få tilsendt en mail med en Checkin-link. DU ER IKKE PÅMELDT FØR DENNE LINKEN OGSÅ ER FYLT UT!  

Den 20.november åpner registreringen kl. 17. Ved registrering viser du registreringsbeviset med strekkode som blir sendt på e-post fra tirsdag 9. november. Merk at e-posten kommer til den epostadressen som er registrert på bestillingskontakten. Etter dette får du et armbånd med strekkode. På denne strekkoden ligger kioskpengene du har betalt ved påmelding, og armbåndet vil dermed fungere som «bankkort» under festivalen. Når du drar, får du tilbake eventuelle penger som ikke har blitt brukt. Det er også mulig å gi resten til et veldedig formål som vi forteller om denne kvelden. 
Kvelden er ferdig kl 23. 

Vi håper du vil ta med deg en venn eller to og bli med! 
Ta gjerne kontakt med oss i Skien menighet om du lurer på noe. 
annaerika.myrvold@skien.kommune.no

Du kan også ta kontakt direkte med festivalsjef May Eriksrød Selle på mail: may.eriksrod.selle@normisjon.no eller mobil: 92497283 

Tilbake