Konfirmant 2020

Velkommen! Nå er det din tur til å bli konfirmant i Skien menighet!

Nå er du bare et år unna en høytidelig dag i livet ditt. Velkommen til Skien menighet som konfirmant 2020!

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Gjennom konfirmantåret går vi igjennom mange store og små temaer i livet og troen, vi drar på leir, deltar i innsamlinger til mennesker som trenger det, blir kjent med kirken og hverandre, og mye mer. Vi håper å se deg som konfirmant!

PÅMELDING HER!

Noen viktige datoer fremover:

• Onsdag 5.juni, kl. 19. Innskriving og informasjonsmøte i Holbergsgate 3/rett overfor kiken. (NB! Endret etter utsendt invitasjon)
  • 31. august. Påmeldingsfrist. Påmelding etter dette? Ta kontakt med oss!
  • Uke 36 (dato kommer) Foreldremøte.
  • 11. september kl 19-21. Kick-off sammen med flere konfirmantgrupper i området. Sted vil bli annonsert.
  • 14-15.september. Leir i Hvittingfoss og presentasjonsgudstjeneste i Skien kirke på søndagen. Mer info kommer

Fullstendig konfirmantprogram vil bli lagt ut HER straks :)

Konfirmasjonsdagen i Skien kirke den andre søndagen i mai kl. 11.00.

Hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt!

Kontaktinfo:

Agathe Bergem-Tinnan, kapellan