Konfirmant 2022? Se her!


Her er informasjon til deg som starter konfirmantåret ditt i Skien menighet denne høsten.

 

Nå er du bare et år unna en høytidelig dag i livet ditt. Velkommen til Skien menighet som konfirmant 2022!

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Gjennom konfirmantåret går vi igjennom mange store og små temaer i livet og troen, vi drar på leir, deltar i innsamlinger til mennesker som trenger det, blir kjent med kirken og hverandre, og mye mer. Vi håper å se deg som konfirmant!

PÅMELDING HER!

Konfirmanttidens program er som følger: Undervisning i Skien kirke annenhver tirsdag kl. 14.30-16.30, leir i januar, arrangementet Good Friday i Skien fritidspark i mars, Kirkens Nødhjelp sin fasteaksjon i mars, for å nevne noe. Konfirmantene får også tilbud om å være med på GUTS på fredager, ungdomsklubben vår som drives i samarbeid med Gjerpen menighet. Konfirmantene i Skien menighet settes opp som medhjelpere – «ministranter»-  på gudstjenestene. Her hjelper de til med ulike oppgaver, som å tenne lys, lese korte tekster, dele ut nattverd og bistå presten under dåpshandlingen. 

Konfirmasjonsdagen i Skien kirke den andre søndagen i mai kl. 11.00.

VIKTIG: infomøte for konfirmanter med foreldre er onsdag 1.september kl.18-19.30 i Skien kirke. Oppstart undervisning er 14.september kl. 14.30

Hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt!
 
 
Kontaktinfo:
Synnøve Skree Skjeldal, kapellan
mob: 95992006
 

Tilbake