Babysang

Velkommen til Babysang. Babysang er et samarbeidsprosjekt med flere menigheter i Skien. Det holdes ett kurs pr. semester.

Skien menighet arrangerer kurs i babysang hvert semester! Ta kontakt for å høre mer om neste kurs.

Vi tilbyr to kurs:

1) "De første strofene" - 10 uker til 7 mndr.

Vi har fokus på de gode, gamle barne-reglene, små sanger og sangleker, rim, enkle danser og deilig avslapning med bånsuller. Alt er tilpasset de minstes behov for nærhet, trygghet og kos. Kurset har som mål å øke og inspirere til kosestunder med rim, regler og små sanger i hverdagen. Mamma eller pappa må være med.

2) "Opp og stå, ut og gå" - 8 mndr til 1,5 år.

Her er aktivitetsnivået høyt og vi leker oss gjennom sanger og ulike danser. Fokus på ulike instrumenter for å oppøve evnen og gleden ved ulike rytmer. Vi går på jakt etter mamma eller pappa bak tynne skjerf og omvendt. Opp på hesten og ut i blesten, her er det ingen hvilestund! Sangene, reglene og de ulike aktivitetene er hentet fra aktuelt materiale for denne aldersgruppen. Mamma eller pappa må være med.

Datoer: Neste kurs er høsten 2019

Pris: 200 kr. Vi serverer kaffe/te og frukt. Ta med egen niste til lunsj.

Har du spørsmål: Ta kontakt med Laurie! laurie.kjernald@skien.kommune.no. Kontortelefon: 35589078