Skien kantori

Skien kantori ble stiftet i 1983 og består av sangere fra fortrinnsvis Skien og Porsgrunn. Koret fremfører for det meste klassisk kirkemusikk, holder et høyt aktivitetsnivå og medvirker på en rekke gudstjenester gjennom året. Det settes jevnlig opp konserter hvor det fremføres klassiske verk som Juleoratorium av J.S. Bach og Messias av G.F.Händel. Koret er vant til å synge i forskjellige konstellasjoner med feks orgel, blåseensemble, piano og mindre orkesterbesetninger.

Dirigent for koret er Karolina Wisniewska. Karolina har bred musikalsk utdannelse og erfaring. Hun har mastergrad i kordireksjon, mastergrad i klassisk piano, samt kandidatstudium i kirkemusikk. Siden høsten 2016 er Karolina kantor i Skien kirke og driver mange musiklaske prosjekter sammen med Skien kantori og Skien kirkes jentekkor.

Her finner du hjemmesiden til Skien Kantori.

Vil du prøvesynge for kantoriet?

For å bli sanger i Skien kantori må du gjennom prøvesan gog det stilles krav til både stemme og teori, ung alder er en fordel. Ta gjerne kontakt med dirigenten for å avtale prøvesang eller om du har noen spørsmål om medlemskap hos oss.

Karolina: karolina.wisniewska@skien.kommune.no, mobil: 40486509