Velkommen til dåp!

Lurer du på dåp? Ta kontakt!

Dåpen er en feiring av livet. I dåpen bæres vi fram for Gud, enten vi er små eller store. For mange handler dåpen om tradisjoner, om å ha et punkt i livet som nettopp dreier om dette: Livet - gitt oss av Gud.

Jesus døpte ikke, men utfordret mennesker han møtte til å være sammen med ham og følge ham. Etterfølgerne til Jesus fikk i oppdrag å gi dåpen videre til mennesker over hele verden og å undervise om Guds gode vilje med menneskers liv.

Du er hjertelig velkommen til dåp i Skien kirke. Ved linken under kommer du til påmelding til dåp. En av prestene vil i forkant av dåpsgudstjenesten ta kontakt med dere og invitere til en dåpssamtale eller dåpssamling sammen med andre familier. Der vil du også få informasjon om kirkens tilbud til barnet i årene som kommer.

HER kan du les mer om dåp i Den Norske Kirke.

HER kan du melde deg til dåp.

Har du spørsmål om dåp i Skien kirke? Ta kontakt med menighetskontoret: mona.skifjeld@skien.kommune.no eller 35 58 11 49

Foto: Rune Kongsro